File de salau ( prajit sau la cuptor) / Mamaliguta
Pe lângă faptul că are o mulțime de vitamine și minerale prețioase pentru sănătatea organismului, carnea de pește s-a dovedit benefică pentru inima si arterele noastre. Oamenii de știință au calculat că peștele, consumat de două-patru ori pe săptămână, reduce cu 30% riscul apariției unei boli de inimă
Șalăul are o structură delicată a cărnii și este foarte apreciat în întreaga Europă. Este bogat în proteine de înaltă calitate, iod și diverse vitamine și minerale si Omega-3.
Beneficiile consumului acestui peste sunt nenumarate :
- Continut ridicat de vitamina D;
- Este o carne slabă;
- Șalăul accelerează metabolismul;
- Șalăul ameliorează sindromul premenstrual;
- Ajută sportivii să se recupereze mai repede si multe altele.
35,00 lei
Salau prajit / Mamaliguta
mamaliga (apa, malai, sare iodata) 200g, salau gatit 200g Alergeni:5,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 89kcal / 372 kJ, Grasimi / Lipide
0.78g, Acizi grasi saturati 0.12g, Glucide/ Carbohidrati 6.8g, Zaharuri 0g, Fibre 0.4g,
Proteine 13g, Sare 0.76g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.