Pastrav (prajit sau la cuptor) / Mamaliguta
Păstrăvul este un pește de ape dulci din zona montantană, foarte apreciat pentru carnea sa fragedă și cu un conținut scăzut de grasimi. Răspândit în toate apele montane din Europa păstrăvul are câteva varietăți ce diferă prin aspect și mărime.
Păstrăvul este un pește de apă dulce extrem de apreciat, cu carne foarte fină, aromată. Păstrăvii preferă, în general, apele reci ale lacurilor și râurilor de munte, deși unele dintre speciile de păstrăvi trăiesc în mare; în acest caz, ei revin în apa dulce pentru a depune icre, ca și somonul.
În ciuda faptului că are un continut foarte scăzut în calorii, păstrăvul este o sursă excelentă de proteine, omega-3, seleniu, potasiu, fosfor, vitamina D, vitamina B12 și mulți alți nutrienți în diferite proporții.
Acest pește este un plus sănătos, dens de nutrienți și accesibil la orice dietă.
35,00 lei
mamaliga (apa, malai, sare iodata) 200g, pastrav copt sau fiert,
gatit cu ulei 200g (produs / din produs congelat ) Alergeni: 5,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 135kcal / 565 kJ, Grasimi / Lipide
5.85g, Acizi grasi saturati 1.11g, Glucide/ Carbohidrati 6.85g, Zaharuri 0.02g, Fibre
0.4g, Proteine 13g, Sare 0.74g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.