Meniu nr. 24 Mici la gratar / Carnati prospeti 150 g
Dacă marea majoritate a mâncărurilor româneşti au in general vorbind o reţetă fixă, atunci când e vorba de mici si carnaciori, „câte bordee, atâtea obiceie“!
Pasta de mici este facuta din amestec de carne de porc, vita si/sau oaie.
Atat in cazul micilor dar si a carnaciorilor, pe cat de simplu pare sa-i prepari, totusi raman o provocare deosebita, pentru ca nu sunt usor de facut, dar nici din cale afara de greu, trebuie doar sa respectam cateva trucuri, astfel incat dumneavoastra sa puteti savura micii perfecti.
Cand vine vorba de pregatirea micilor si a carnaciorilor la gratar, exista cateva forme principale prin care poti oferi un gust aparte preparatelor.
Alaturand si un sos la acestia, ei devin cu siguranta un deliciu.
25,00 lei
Mustar – 50 gr.
(24,00 lei + 1,00 leu ambalaj)
Cartofi pai 210g (cartofi prajiti) , mici congelati 140g, mustar
50g Alergeni: 10,12,1,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 145.18kcal / 607 kJ, Grasimi / Lipide
10.43g, Acizi grasi saturati 3.08g, Glucide/ Carbohidrati 7.03g, Zaharuri 0.51g, Fibre
1.01g, Proteine 6.51g, Sare 0.89g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.