Meniu nr.31 – Ghiveci frantuzesc 150G
Tradiţional în regiunea Provence numele complet fiind ratatouille niçoise.
Este considerată a fi o mâncare ţărănească fiind, susţin francezii, inventată de fermierii săraci ce obişnuiau în lunile de vară să mănânce des acestă tocana sau ghiveci de legume.
Iniţial, ratatouille nu conţinea vinete dar azi este foarte prezentă în reţetă.
Indiferent ce variantă de ratatouille preferati, specific acestui fel de mâncare este faptul ca legumele se prepara iniţial separat, fie prin fierbere, fie prin prăjire si apoi se întâlnesc.
25,00 lei
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
Mamaliga (apa, malai, sare iodata) 200g, ghiveci de legume 200g Alergeni: 10,9,2,7,3,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 54kcal / 226 kJ, Grasimi / Lipide
0.95g, Acizi grasi saturati 0.45g, Glucide/ Carbohidrati 10.1g, Zaharuri 0.25g, Fibre
0.4g, Proteine 1.35g, Sare 0.57g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.