Meniu nr.30 – Gulas unguresc de vita 150G
Gulasul este un preparat traditional unguresc care are la baza carnea de vita, preparata cu multe legume si sa aibe multa zeama. La noi in Moldova (Iasi) se mai prepara cu carne de porc si o numim tocanica, sau cel putin asa ii zicem noi.
Acum am pregatit o reteta tragitionala ungureasca si va putem zice ca s-a terminat imediat, a iesit o carne foarte frageda, aromata si super gustoasa!
Este poate cel mai celebru preparat unguresc, cunoscut in toata lumea. Nu degeaba. Procedura de preparare este una tipica, iar rezultatul este absolut delicios. Gulasul unguresc se gateste in general la ceaun, dar se poate gati evident si in oala.
25,00 lei
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
Gulas unguresc 150g (carne de vita), Piure de cartofi 150g ,Salata de sfecla rosie 100g (salata de sfecla rosie)
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 94.69kcal / 396 kJ, Grasimi / Lipide
1.59g, Acizi grasi saturati 0.25g, Glucide/ Carbohidrati 14.77g, Zaharuri 9.78g, Fibre
3.88g, Proteine 3.37g, Sare 14.85g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.