Meniu nr.17 – Tochitura moldovenesca 400G

Categorie:

Bucatele fragede si rumene de carne, organe de porc si carnati „topite” in untura, servite cu oua ochi si branza rasa (telemea).

Tochitura moldoveneasca seamana cu o friptura scazuta extra frageda pe care o poti manca cu furculita, un fel de pull-apart romanesc.

Arome grozave de usturoi, vin rosu si cimbru. O mancare satioasa si delicioasa.

„Platingul” traditional al tochiturii este cu mamaliga, oua ochiuri (sau posate) si branza rasa deasupra. O constructie etajata, plina de savoare.

LISTA ALERGENI

25,00 lei

Carne 150g, ochi, branza, mamaliguta.
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
pulpa de porc fara grasime prajita 150g, carnati ca la moldova 118g,mamaliga (apa, malai, sare iodata) 100g, branza burduf 20g, ulei de floarea soarelui 10g, ou prajit cu ulei 1g, usturoi proaspat 1g, sare de masa 1g Alergeni: 3,2,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 189.1kcal / 791 kJ, Grasimi / Lipide
11.31g, Acizi grasi saturati 4.04g, Glucide/ Carbohidrati 3.81g, Zaharuri 0.17g, Fibre
0.2g, Proteine 17.18g, Sare 0.91g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meniu nr.17 – Tochitura moldovenesca 400G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *