Meniu nr.16 – Ciulama de pui 200G
Ciulamaua de pui este printre mancarurile clasice romanesti, retete variate gasindu-se in cartile consacrate ale bucatariei noastre. Desi reteta se jura ca-i romaneasca, originile ei se afla in bucataria turceasca, zona din care isi trage si numele.
Cu toate acestea cu totii o stim din copilarie, fiind si la noi de mult timp un preparat senzational.
Este potrivita fie pentru pranz cat si pentru cina. Se poate asocia foarte bine cu un vin alb demisec.
25,00 lei
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
Mamaliga (apa, malai, sare iodata) 200g, pulpa de pui fiarta fara piele 100g, smantana naturala 75g, faina alba de grau 17g, sare de masa 5g, piper negru macinat 2g, ou de gaina 1g Alergeni: 3,1,8,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 136.39kcal / 571 kJ, Grasimi / Lipide 6.06g, Acizi grasi saturati 2.5g, Glucide/ Carbohidrati 11.07g, Zaharuri 0.74g, Fibre 0.4g, Proteine 7.99g, Sare 1.74g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.