Meniu nr. 1 Cotlet vanatoresc 150G
Această fabuloasă friptură de porc se face de obicei din bucăți mari de pulpă sau spată de porc, dezosată.
Oasele sunt și ele de trebuință, dând consistență și savoare sosului.
O bucată zdravănă de ceafă are un țesut muscular ușor marmorat cu grăsime, dar nu multă, iar fibrele musculare sunt mai delicate, mai moi decât cele din pulpa de porc.
Cotletul de porc, fiind bine marinat, condiment si preparat „À la carte” se transforma intr-un preparat la care nu ai cum sa-i rezisti!
25,00 lei
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
Cartofi taranesti 200g (cartofi albi cruzi,ardei gras rosu, ulei de floarea soarelui, morcov crud, ceapa,sare de masa) , Salata de rosii 100g (rosii,ceapa,ulei de floarea soarelui,sare de masa) , Cotlet vanatoresc 100g (COTLET) Alergeni: 13
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 93.98kcal / 393 kJ, Grasimi / Lipide
9.1g, Acizi grasi saturati 0.78g, Glucide/ Carbohidrati 6.85g, Zaharuri 1.85g, Fibre
1.52g, Proteine 1.06g, Sare 4.16g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.