Lista alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în urmatoarele grupe:

1.Cereale care contin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate;
2.Crustacee și produse derivate;
3.Ouă și produse derivate;
4.Pește și produse derivate;
5.Arahide și produse derivate;
6.Soia și produse derivate;
7.Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză);
8.Fructe cu coajă, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia și nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) și produse derivate;
9.Țelina și produse derivate;
10.Muștar și produse derivate;
11.Semințe de susan și produse derivate;
12.Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
13.Lupin și produse derivate;
14.Moluste și produse derivate.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii.

*** CRISTIANDAS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru complicațiile ce pot apărea datorită alergiilor și intoleranțelor nesemnalate la comandă.