-
Meniu nr. 42 – Pui cu legume la cuptor 150G/200G
Carnea de pui preparată la cuptor este delicioasă, suculentă, cu o durata de preparare destul de mica.
Noua ne place extrem de mult acest tip de preparat si il facem cu diverse legume.
Legumele sunt binevenite in aceasta asociere in orice anotimp, in plus aduc organismului aportul necesar de vitamine si nutrienti.Legumele la cuptor sunt perfecte atat in perioada postului dar pot reprezenta si garnitura ideala alaturi de carnea de pui sau de peste.25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr.39 – Fasole /Varza cu afumatura
Varza dulce si fasolea cu afumatura este un fel de mancare simplu, traditional si foarte gustos. Afumatura aici joaca un rol foarte important oferindu-i preparatului un gust unic.
In ambele cazuri, ca vorbim despre varza cu afumatura sau de fasole cu afumatura, aceste preparate sunt foarte populare si apreciate datorita gustului inconfundabil dar si datorita condimentelor si ierburilor speciale ce se folosesc la prepararea acestora.
Afumatura poate fi ciolan de porc, costita afumata, kaiser sau sunculita dar si niste carnati faini ardelenesti de casa sau chiar si jambon. Langa acest castron cu fasole si afumatura nu mai lipsesc decat o ceapa rosie feliata subtire si o mamaliguta iar in cazul verzei, un ardei iute!
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr.38 – Escalop de pui 150G
Un preparat relativ simplu, dar cu o savoare aparte, bucati subtiri de carne de pui, sos delicios cu o arome subtile de usturoi, patrunjel verde pentru un plus de prospetime, un fel de mancare ce cu siguranta va fi pe gustul intregii familii.
Este genul de preparat pentru cina. In plus are ciuperci ceea ce este intotdeauna un plus.
Sosurile pot fi diferite in functie de reteta incepand de la sosul de smantana pana la sos de rosii si nu numai.
Acest preparat poate impresiona chiar si cele mai pretentioase gusturi iar impreuna cu piureul de cartofi nu poate fi decat un deliciu.
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr.30 – Gulas unguresc de vita 150G
Gulasul este un preparat traditional unguresc care are la baza carnea de vita, preparata cu multe legume si sa aibe multa zeama. La noi in Moldova (Iasi) se mai prepara cu carne de porc si o numim tocanica, sau cel putin asa ii zicem noi.
Acum am pregatit o reteta tragitionala ungureasca si va putem zice ca s-a terminat imediat, a iesit o carne foarte frageda, aromata si super gustoasa!
Este poate cel mai celebru preparat unguresc, cunoscut in toata lumea. Nu degeaba. Procedura de preparare este una tipica, iar rezultatul este absolut delicios. Gulasul unguresc se gateste in general la ceaun, dar se poate gati evident si in oala.
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr. 1 Cotlet vanatoresc 150G
Această fabuloasă friptură de porc se face de obicei din bucăți mari de pulpă sau spată de porc, dezosată.
Oasele sunt și ele de trebuință, dând consistență și savoare sosului.
O bucată zdravănă de ceafă are un țesut muscular ușor marmorat cu grăsime, dar nu multă, iar fibrele musculare sunt mai delicate, mai moi decât cele din pulpa de porc.
Cotletul de porc, fiind bine marinat, condiment si preparat „À la carte” se transforma intr-un preparat la care nu ai cum sa-i rezisti!
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr.31 – Ghiveci frantuzesc 150G
Tradiţional în regiunea Provence numele complet fiind ratatouille niçoise.
Este considerată a fi o mâncare ţărănească fiind, susţin francezii, inventată de fermierii săraci ce obişnuiau în lunile de vară să mănânce des acestă tocana sau ghiveci de legume.
Iniţial, ratatouille nu conţinea vinete dar azi este foarte prezentă în reţetă.
Indiferent ce variantă de ratatouille preferati, specific acestui fel de mâncare este faptul ca legumele se prepara iniţial separat, fie prin fierbere, fie prin prăjire si apoi se întâlnesc.
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr. 26 – Saramura din piept de pui /peste 150G
Saramura de pește ca si cea de pui sunt cunoscute si iubite pe tot cuprinsul eternei și fascinantei gradini romanesti.
Saramura de pui si saramura de peste cu mamaliguta si ardei iute este o mancare traditional romaneasca si una dintre cele mai bune si apreciate mancaruri posibile: o combinatie intre friptura la gratar cu zeama usor picanta, din rosii si ardei kapia, optional ardei iute, usturoi uscat sau verde si cimbru dupa gust, delcios de aromata, hranitoare, speciala si adorata de majoritatea dintre noi, perfecta pentru mesele de weekend sau sarbatori.
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Meniu nr.14 – Pasticcio
Sora din Grecia a lasagnei este noua noastra propunere. De ce? Pentru ca este gustoasa, pentru ca se poate asambla si coace din timp, pentru ca este buna reincalzita si pentru ca se poate face si cu miel. Si pentru ca este gustoasa!
-
Meniu nr.25 – Frigarui de porc 150G
Frigarui din carne de porc, o friptura de porc minunata preparata rapid la gratar sau grill foarte aspectoasa si greu de refuzat.
In acest mod de preparare, carnea devine frageda si suculenta.
Sunt potrivite pentru o cina gustoasa si iti recomandam sa incerci fantasticele frigarui de porc marinate, alaturi de o portie de piure de cartofi cu usturoi si alte ingrediente savuroase.
25,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.