11. PLATOURI FRUPT

  • Platou cald (1 pers)

    Fel principal :

    • Pulpa de pui dezosata la gratar
    • Piept de pui la gratar
    • Ceafa de porc la gratar
    • Carnaciori subtiri
    • Coaste de porc la cuptor
    • Mici

    Garnitura (la alegere):

    • Cartofi la cuptor
    • Cartofi medievali
    • Pilaf taranesc
    • Orez cu legume
    • Ciuperci la cuptor

    Salata ( la alegere):

    • Castraveti murati
    • Gogonele
    • varza murata
    • Salata de sfecla cu hrean
    • Salata de varza
    • Salata de cruditati

    Japoneza 80g , servetele, farfurii unica folosinta, tacamri unica folosinta.

    Comanda pentru minim 10 persoane.

    LISTA ALERGENI

    50,00 lei

    Adaugă în coș
  • Platou rece ( 1 pers )

    • Minisnitele de pui
    • Chiftelute de carne
    • Trandafir cu muschi file si casacaval
    • Rulou de sunca umplut cu salata cruditati
    • Crochete de cascaval
    • Rulada de pui
    • Rulada de spanac
    • Rulada de ficat de pui
    • Rosii umplute cu pasta de branza
    • Castraveti
    • Masline

    Japoneza 80 g, servetele, farfurii de unica folosinta, tacamuri de unica folosinta.

    LISTA ALERGENI

    50,00 lei

    Adaugă în coș

Comanda ta